Taart zonder suiker

Taart zonder suiker, suikervrije taart maken

Suikervrije taartRecept voor taarten met weinig calorieën, low calorie, suikervrije taart, taart zonder suiker, taart voor diabetici, dieet taart. Tagatose. Tagatesse.

 

Tagatesse, de gezonde zoetstof!

Zoetjesaan wordt het steeds meer bekend: Tagatesse. Alleen onder een microscoop kan je het verschil zien met traditionele suikerkristallen. Zonder problemen zal dit nieuwe product de smaaktest van de meest fanatieke zoetekauw doorstaan. En toch is deze nieuwkomer geen gewone suiker.

Tagatesse, de tafelsuiker op basis van Tagatose, is een suikervervanger die geschikt is voor diabetici en obesitaspatiënten. Maar ook voor mensen die willen afslanken of gewoon een verstandig alternatief zoeken voor plantaardige suiker.

Hoe bak ik een zoete taart zonder suiker?

Tagatesse is eenvoudig in gebruik: kies een willekeurig recept, en deel de vereiste hoeveelheid traditionele suiker gewoon door twee! Met een weegschaal vervangt u dus 100 gram suiker door 50 gram Tagatesse in al uw bereidingen. De zoetkracht van Tagatesse is ongeveer twee keer zo hoog als die van gewone suiker. Vind je het eindresultaat nog te zoet? Gebruik dan volgende keer wat minder Tagatesse. Bent u een echte zoetekauw? Gebruik dan gerust een beetje meer!

Bij ovenbereidingen: laat het gebak iets langer bakken bij een iets lagere temperatuur. Tagatesse heeft een hogere bruiningsgraad dan gewone suiker. Het bruinen kunt u ook tegengaan door het gebak de laatste 10 minuten te bedekken met zilverfolie. Voeg eventueel wat extra vocht aan het beslag toe door bijvoorbeeld een gesneden appeltje toe te voegen.

Zorg ervoor dat u de Tagatesse na het gebruik goed afsluit, zodat de korrels niet in contact kunnen komen met vocht. Door de fijne substantie is Tagatesse gevoeliger voor vocht dan gewone suiker, waardoor het sneller hard kan worden als u de doos geopend in de kast zet. U kunt Tagatesse het beste in een luchtdichte suikerpot bewaren.

U kunt Tagatesse kopen bij de DeOnlineDrogist

Tags: Suikervrije Appeltaart, appeltaart voor diabetici, koekjes bakken zonder suiker, suikervrije cake, suikervrije chocoladetaart, suikervrij gebak maken, taart bakken zonder suiker, low calorie appelkruimeltaart, low calorie cake. Suikervrije taart.